Novella író pályázat

Jelentkezési határidő: 
2019/05/01

Az UNI Mitsubishi Pencil magyarországi képviseleteként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az emberek minőségi tollakkal, KÉZZEL írjanak. Az UNI nem csak egy toll. Ez A TOLL. Olyan tintával, amellyel egész egyszerűen öröm az írás. A kampány nagyköveteként az ikonikus termékünket, az UB-150-et választottuk, mivel az a világon talán a legismertebb UNI toll. Nemzetközi szinten felismerte az UNI, hogy az emberek sajnos egyre kevésbé használnak tollat, az írás klaviatúrán történik, amely által sok érték elvész, és számos képesség nem megfelelően fejlődik ki a gyerekeknél. Ezért minden erőnkkel azon vagyunk, hogy népszerűsítsük magát az írást, amelyre ez a NOVELLA pályázat kitűnő lehetőség, hiszen az emberek megÍRJÁK a saját történetüket.

Fontosnak tartjuk, hogy a saját történetről legyen szó, nemzetközi tendenciaként próbáljuk megszólítani a fiatal generációt, a diákokat és ráirányítani a figyelmet, hogy a fiatalok nem egy másik bolygóról jöttek, hanem pusztán máshogy szemlélik a világot. Szeretnénk számukra a stresszes környezetből kiutat kínálni az írás adta szabadság által. Ehhez nem pusztán az UNI tollakat, de a POSCA markereket is felhasználjuk.

Összefoglalva a novella pályázat ötvözi mindazt, amit támogatunk: írást, művészetet, kreativitást, kiutat a stresszes körülményekből.

Bővebben: http://novella.jcdecaux.hu/