Rólunk

A Telér-Trade három fő vállalkozásaként jött létre 1990-ben, és ez a tulajdonosi csoport azóta sem változott. A név és a színvonal megmaradt, csupán az évek száma emelkedett.  A képviselt márkáink világszínvonalúak az irodatechnika területén.

UNI írószereink és MAX tűzőgépeink, lyukasztóink méltán örvendenek nagy népszerűségnek mind Magyarországon, mind Szlovákiában. Ezen kívül a DAHLE iratmegsemmisítők, vágógépek, ollók és vizuáltechnikai termékek forgalmazásával is foglalkozunk. Mindegyik termékcsoportunkra jellemző a japán, valamint a német precizitás, minőség. Magyarországon kizárólagos importőrei és forgalmazói vagyunk az UNI, MAX és DAHLE termékeknek, Szlovákiában kizárólagosságunk az UNI-ra és MAX-ra vonatkozik.

Büszkék vagyunk arra, hogy az ország egész területét lefedjük, hogy termékeink a legkisebb vidéki faluban is megtalálhatóak. Hisszük, hogy ez az üzleti filozófiánknak is köszönhető, amely a korrekt, hosszú távú együttműködésre, széles árukínálatra és munkatársaink megbízható munkájára épül. Fontosnak tartjuk a háttértámogatást is, ezért gyári szervize vagyunk a képviselt márkáknak.

Reméljük, hogy Önt is partnereink között üdvözölhetjük, amennyiben bármi kérdése felmerülne, készséggel állunk rendelkezésére a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén. 

<em>Edit Page</em> Rólunk
<em>Edit Page</em> Rólunk
<em>Edit Page</em> Rólunk
<em>Edit Page</em> Rólunk