Márkáink

Kiváló minőségű, folyamatosan megújuló japán írószer család. A kínálatban a golyóstollaktól kezdve a zselés és roller tollakon át mindenféle toll megtalálható számos színben. Emellett főként az ipari felhasználású PX, a művészek kedvence, a POSCA markerek és a folyékony kréta is előkelő helyet kapnak az UNI kínálatában. UNI… az írószer, amellyel élmény az írás és az alkotás.

 

A világ legjobb tűzőgépe. Ha egy megbízható társat keres az iratok összetűzéséhez, nem fog csalódni a japán MAX tűzőgépekben. Nem pusztán a minőség egyedülálló a kihegyezett kapcsokkal, lapos tűzés technológiával, nem „széteső” tűzőgéppel, extra könnyű használhatósággal, hanem a design is magával ragadó. Nem véletlen, hogy „örök élet garanciát” vállalunk több termékre is.

 

A német Dahle kínálatában helyet kapnak a minőségi iroda alapvető kellékei: iratmegsemmisítők, lamináló gépek, ollók, vágógépek. Megbízhatóság, egyszerű design jellemzi a gépeket, amelyek szervizelését a Telér-Trade végzi.

 

Kábelkötegelés, Kábelvezetés stílusosan. A folyamatosan megújuló, vibráló színű, fiatalos termékcsalád ötvözi a német precizitást, a kínai gyorsaságot és az osztrák ízlést. Osztrák termék, amelyet ha valaki megismer, nem akarja a későbbiekben nélkülözni, hiszen annyira megkönnyíti az irodai és otthoni kábelekkel való bánásmódot. Összegubancolódott vezetékű füles? Ez az, ami a cable candyvel lehetetlen. Próbálja ki és szeressen bele Ön is!