Fotózz UNI-BALL tollat!

Jelentkezési határidő: 
2012/10/24

FOTÓPÁLYÁZAT KORHATÁR NÉLKÜL: FOTÓZZ LE EGY UNI-BALL/POSCA TOLLAT AZ ÍRÓASZTALODON, A SULIBAN, AZ IRODÁBAN, VAGY BÁRHOL, AHOL ÉSZREVESZED! LÉGY KREATÍV ÉS TIÉD LEHET A 40.000 FT-OS UNI VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY VAGY SZÁMOS MÁS AJÁNDÉK EGYIKE.

Te is észrevetted már, hogy szinte mindenhol Uni-ball tollat használnak? A bankban az aláíráshoz, a postán a csekk kitöltéshez, az iskolában a jegyzeteléshez vagy az irodában a szerződés aláírásához. Ha észrevetted, fotózd le, és küldd be a pályázatra! Vagy akár azt is lefotózhatod, amikor otthon rajzolsz vele valamit. Nem kell, hogy profi legyen fotó, a lényeg, hogy valamilyen szempontból különleges, érdekes legyen, és legyen rajta minimum 1 felismerhető Uni-ball toll.

A fotókat egy szakmai zsűri értékeli (tehát nem a legtöbb szavazatot begyűjtő kép nyer).

Az első díj: 40.000 Ft-os Uni-ball vásárlási utalvány
A második díj: 20.000 Ft-os Uni-ball vásárlási utalvány

Közönségdíj:
A legtöbb szavazatot (és nem like-ot!) begyűjtő képet feltöltő pályázó 30.000 Ft értékű Uni-ball vásárlási utalványt nyer --> hogy esélyed legyen, oszd meg minél több barátoddal a képeket a Facebookon, akik aztán szavazhatnak rá itt a www.uni-ball.hu oldalon!
Pályázás: Max. 1Mbyte-os jpg fotók, egy pályázó több fotóval is pályázhat
Beküldési határidő: 2012. október 24.

Figyelem: ha olyan fotót készítesz, amin van valamilyen személy is, akkor úgy készítsd el a fotót (vagy retusáld utólag), hogy az illető ne legyen felismerhető rajta, mert nem biztos, hogy szeretné, hogy felkerüljön a fotója a világhálóra... Ha mégis felismerhető valaki a képen, akkor azt előzetes értesítés nélkül töröljük a pályázatok közül.

Pályázó alkotások: 
Karfiol, padlizsán, UNI toll
Tho Marika
A kör közepén állok
Hoffer István
A delfin és a JETSTERAM
Meksz Ádám
AZTA!POSCA!
Tellér Tímea
A posca 3D-s világa
Tellér Tímea
A TÖKÉLETES KONTÚRTÁRS ( SXN-157S BLACK)
Marázi Tamás
Szivárvány
Nemes Viktória
Piroska
Somogyi Gábor
Fine Red
Somogyi Gábor